Polícia obvinila muža,ktorý fyzicky napadol ženu v jej vlastnom byte v Lipanoch

20.06.2012 Sabinov

Lipany 20. júna (TASR) - Policajti z Lipian vzniesli v utorok (19.6.) obvinenie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin nebezpečného vyhrážania voči 35-ročnému mužovi z Lipian, okres Sabinov. Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že obvinený muž mal v noci z pondelka (18.6.) na utorok fyzicky napadnúť 34-ročnú ženu.
K incidentu malo dôjsť priamo v jej byte v Lipanoch. "V pondelok okolo 23.30 h vošiel obvinený do ženinho bytu a pýtal si cigaretu a peniaze. Keďže cigaretu ani peniaze nemala, z bytu odišiel. Po chvíli sa však vrátil a s dreveným predmetom ju bez udania dôvodu opakovane bil po chrbte a hlave a pichal do rebier," informoval hovorca. Keď žena spadla na zem, opakovane ju bil po celom tele papučou, ktorú si vyzul. Naďalej ju kopal do chrbta a vyhrážal sa, že keď pôjde na políciu, dostane ešte väčšiu bitku.
Napadnutá žena utrpela podľa Džobanika zranenia, z ktorých sa bude liečiť minimálne týždeň. Momentálne je hospitalizovaná v prešovskej nemocnici. Policajti obvineného muža zadržali a po vznesení obvinenia bol umiestnený do cely policajného zaistenia aj s návrhom na vzatie do väzby.
 

Vyberte región